Пропустити навігацію

Zoom-семінар з роботодавцями

Начальником Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Олексієм Сорокіним проведено Zoom-семінар з роботодавцями області.
Фахівець Фонду звернув увагу страхувальників на необхідність подання відомостей про трудову діяльність працівників (в тому числі тих, які є членами профспілок та/або підлягають обов’язковим медичним оглядам) до Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування через сервіс вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/).
Представник Головного управління ознайомив присутніх з порядком внесення відомостей про участь застрахованих осіб в профспілкових організаціях та про медичний огляд працівників за допомогою вебпорталу електронних послуг ПФУ.
Олексій Сорокін наголосив, що у разі виникнення додаткових питань страхувальники (роботодавці) області можуть звертатися до фахівців Головного управління за телефонами: (0462) 603-470, (0462) 674-721 або (04637) 7-10-38.
background Layer 1