Пропустити навігацію

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 “Про ефективне використання коштів” (у редакції постанови  Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1266) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості.                                                                            

1. Предмет закупівлі: послуги зі страхування – код за ЄЗС ДК 021:2015 66510000-8 Страхові послуги.

2. Вид закупівлі: відкриті торги (з особливостями).
3. Очікувана вартість — 68000,00 грн. 
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розрахунок очікуваної вартості здійснено з урахуванням інформації про укладені договори з сайту Прозорро, онлайн калькуляторів з сайтів страхових компаній України, аналізу цінової інформації на сайтах з застосуванням середнього показника страхового тарифу.
5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів відноситься до обов’язкового виду страхування відповідно до Закону України “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”; обов’язкове особисте страхування водіїв від нещасних випадків на транспорті здійснюється на підставі Положення про обов'язкове особисте страхування від нещасних випадків на транспорті, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 14.08.1996 № 959 (із змінами); обов’язкове страхування орендованого приміщення закріплено законодавчо згідно Закону України “Про оренду державного та комунального майна”.
background Layer 1