Пропустити навігацію

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 “Про ефективне використання коштів” (у редакції постанови  Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1266) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, 
його очікуваної вартості.
1. Предмет закупівлі: послуги із заправки, відновлення картриджів - код за ЄЗС ДК 021:2015 50310000-1 Технічне обслуговування і ремонт офісної техніки. 
2. Вид закупівлі: Відкриті торги (з особливостями).
3. Очікувана вартість — 420030,00 грн.   
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість предмета закупівлі визначена відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін.
У вартість послуг із заправки картриджів мають входити:

витратні матеріали: тонер, чип картриджа (за необхідністю);

послуги: технічне обстеження, чистка картриджа від зайвого тонеру спеціалізованим обладнанням, чистка дозуючого леза, леза очищення фотобарабану, магнітного валу, валу первинного заряду та засипка в картридж нового тонера, заміна чи перепрограмування чипів (за необхідністю), тестування заправленого картриджа.

У вартість послуг із відновлення картриджів мають входити:

витратні матеріали та запчастини: тонер, фотобарабан, лезо очищення фотобарабану, магнітний вал та вал первинного заряду;

послуги: технічне обстеження, чистка картриджа від зайвого тонеру спеціалізованим обладнанням, заміна необхідних запчастин, засипка в картридж нового тонера, заміна чи перепрограмування чипа (за необхідністю), тестування відновленого картриджа.

5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 	Якість послуг повинна відповідати загальним критеріям якості, визначеним відповідними стандартами, технічними умовами, іншій технічній документації, яка встановлює вимоги до якості послуг. 

Картриджі після заправки та/або відновлення повинні відпрацювати заявлений виробником картриджів ресурс без погіршення якості друку.

Заправка картриджів здійснюється сумісним для даного типу картриджу тонером, відновлення – з використанням сумісних для даного типу картриджу витратних матеріалів та запчастин.

	Витратні матеріали та запчастини, що використовуватимуться при наданні послуг, повинні бути новими, не перебувати під забороною відчуження, арештом, не бути предметом застави та іншим засобом забезпечення виконання зобов'язань перед будь-якими фізичними або юридичними особами, державними органами і державою, а також не бути предметом будь-якого іншого обтяження чи обмеження, передбаченого чинним в Україні законодавством. Гарантійний термін на запчастини повинен відповідати технічним вимогам, але не менше 12 місяців.
background Layer 1