Пропустити навігацію

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 “Про ефективне використання коштів” (у редакції постанови  Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1266) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості.                                                                            

1. Предмет закупівлі: послуги з технічного обслуговування та аварійного ремонту обладнання (крім капітального) - код за ЄЗС ДК 021:2015 50530000-9 Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки. 
2. Вид закупівлі: відкриті торги (з особливостями).
3. Очікувана вартість — 150000,00 грн. 
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість предмета закупівлі визначена відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін на аналогічний предмет закупівлі шляхом моніторингу загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах та аналізу попередньо укладених договорів.
5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до технічних характеристик та властивостей обладнання. Послуги повинні надаватися відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання  (НПАОП 0.00-1.76-15), Кодексу газорозподільних систем, експлуатаційної документації обладнання.

1. Предмет закупівлі:  послуги з підвищення кваліфікації державних службовців за спеціальними короткостроковими програмами - код за ЄЗС ДК 021:2015 80570000-0 Послуги з професійної підготовки у сфері підвищення кваліфікації. 
2. Вид закупівлі: відкриті торги (з особливостями).
3. Очікувана вартість — 46515,60 грн. 
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість предмета закупівлі визначена відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із застосуванням методу розрахунку очікуваної вартості на підставі закупівельних цін попередніх закупівель.
5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб Замовника та вимог нормативно-правових актів у сфері професійного навчання державних службовців.
background Layer 1