Пропустити навігацію

Пенсійні послуги стали ближчими для жителів Ново-Басанської ОТГ

foto3 1024x768 - Пенсійні послуги стали ближчими для жителів Ново-Басанської ОТГЗавідувач сектора обслуговування громадян Бобровицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Сіріцина провела черговий виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці у Ново-Басанській об’єднаній територіальній громаді.

Фахівець управління поінформувала присутніх щодо змін в їх пенсійному забезпеченні у зв’язку зі змінами соціальних стандартів, умов та порядку призначення різних видів пенсій. Наголосила, що пенсіонери зобов’язані повідомляти органи Пенсійного фонду про обставини, що спричиняють зміну розміру пенсійної виплати або її припинення: про працевлаштування та звільнення з роботи, зміни в складі сім’ї.

Наталія Сіріцина рекомендувала жителям села передпенсійного віку заздалегідь звертатися до фахівців управління Фонду з метою проведення попередньої перевірки документів, необхідних для призначення пенсії.

Повідомила присутнім про можливість отримання інформації з питань пенсійного забезпечення за телефонами «гарячої» лінії Фонду та веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

foto1 1024x768 - Пенсійні послуги стали ближчими для жителів Ново-Басанської ОТГ

 

background Layer 1