Пропустити навігацію

Рада регіонального розвитку у Новгород-Сіверському районі: здобутки та напрацювання на найближчі роки

1 1024x740 - Рада регіонального розвитку у Новгород-Сіверському районі: здобутки та напрацювання на найближчі рокиНачальник Новгород-Сіверського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тетяна Кравченко взяла участь у засіданні Ради регіонального розвитку Новгород-Сіверського району разом з керівництвом районної державної адміністрації, районної та міської рад, представниками органів виконавчої влади та закладів району.

На засіданні обговорювались питання функціонування закладів району та перспективи розвитку на 2019-2021 роки.

Серед цьогорічних позитивних тенденцій Тетяна Кравченко відзначила запровадження нових електронних послуг Пенсійного фонду України, які мають на меті спростити громадянам отримання інформації від органів Фонду. Це СМС-повідомлення, які надсилаються пенсіонерам та застрахованим особам; надання електронних документів з підтвердженням QR – коду; функціонування кабінету страхувальника (роботодавця), в якому можна переглянути інформацію про сплату єдиного соціального внеску; запровадження електронного пенсійного посвідчення тощо.

– Основними пріоритетами діяльності на наступний рік є своєчасне призначення, перерахунок пенсійних виплат, забезпечення додержання пенсійного законодавства, якісного обслуговування громадян, – зазначила фахівець Фонду.

2 1024x740 - Рада регіонального розвитку у Новгород-Сіверському районі: здобутки та напрацювання на найближчі роки

background Layer 1