Пропустити навігацію

НОВОРІЧНЕ ВІТАННЯ начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрія ЮРЧЕНКА

PC290282 801x1024 - НОВОРІЧНЕ ВІТАННЯ начальника Головного управління Пенсійного фонду України  в Чернігівській області  Юрія ЮРЧЕНКА

Дорогі друзі!

Годинник відраховує останні миттєвості 2018 року. Року, який приніс нам чимало здобутків і випробувань, дав привід для висновків і роздумів, можливість наполегливо працювати і думати про завтрашній день.

І я особисто хочу подякувати кожному працівнику головного та об’єднаних управлінь, хто чесно і сумлінно виконував свої обов’язки, роблячи значний внесок у справу пенсійного забезпечення громадян. Саме завдяки вашій нелегкій, але важливій праці тримається авторитет і довіра жителів області до Пенсійного фонду.

Зустрічаючи Новий рік, шлемо наші щирі вітання і найкращі побажання нашим соціальним партнерам: органам влади і місцевого самоврядування, роботодавцям і профспілкам, працівникам банків і поштових відділень, відповідних служб, усім, без чиєї участі і допомоги неможливо уявити нашу роботу.

Як би не хотілося вірити в диво, але ми розуміємо: успіхів без праці не буває. Попереду на нас чекають нові завдання, і для їх виконання знадобляться не тільки знання і досвід, а й організованість і злагодженість у роботі, те, що ми називаємо командним духом.

Кажуть: бажання, задумані у новорічну ніч, неодмінно збуваються. Святкуючи Новий рік у колі родини чи друзів, ми обов’язково згадаємо наших батьків: їхні поради, напутні слова – орієнтир у непростому вирі життя – ще довго будуть потрібні нам. Міцного здоров’я і довголіття їм. Побажаємо підкорення життєвих вершин нашим дітям, адже їм невдовзі доведеться продовжувати ті справи, які розпочали ми, здолати нові шляхи, зробити важливі відкриття.

З Новим 2019 роком вас, друзі! Щастя вам і здоров’я, миру і добробуту, поваги і любові у Новому році!

 

background Layer 1