Пропустити навігацію

В Чернігові укладено угоду про співпрацю між управлінням Пенсійного фонду і ветеранською організацією

Чернігівське об’єднане управління Пенсійного фонду України та районна організація ветеранів співпрацюватимуть в питаннях обміну інформацією, надання методичної та правової допомоги, інформування пенсіонерів про новини у сфері пенсійного забезпечення. Про це йдеться в угоді про співпрацю, яку наприкінці минулого року підписали начальник Чернігівського об’єднаного управління ПФУ Микола Демченко та голова Чернігівської районної організації ветеранів Анатолій Скуратович. Документ було підписано під час роботи пленуму районної організації ветеранів.

Згідно угоди, пенсійники проводитимуть засідання «круглих столів», семінари та конференції, навчальні заняття для ветеранів, на яких роз’яснюватимуть норми пенсійного законодавства, вестимуть облік осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню, залучатимуть ветеранську громадськість до обговорення важливих питань пенсійного забезпечення. Ветеранська організація, зі свого боку, готуватиме для Фонду аналітичну інформацію, розроблятиме пропозиції до програм соціальної підтримки пенсіонерів, вивчатиме та узагальнюватиме громадську думку, зокрема, з питань пенсійної реформи.

Микола Демченко також поінформував присутніх про запровадження Пенсійним фондом нових електронних послуг та сервісів та звернув увагу на проблему виплати зарплати «в конверті» на підприємствах міста.

PC270072 1 1024x768 - В Чернігові укладено угоду про співпрацю між управлінням Пенсійного фонду і ветеранською організацією

PC270078 - В Чернігові укладено угоду про співпрацю між управлінням Пенсійного фонду і ветеранською організацією

background Layer 1