Пропустити навігацію

Головний спеціаліст з питань режимно-секретної роботи

  Додаток 1
  до наказу головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

11.01.2019 № 65

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії “В”   головного спеціаліста з питань режимно-секретної роботи

 

Загальні умови
Посадові обов’язки Відповідно до посадової інструкції:

1.       Розробляє та реалізує заходи, що забезпечують охорону державної таємниці, забезпечує запровадження заходів режиму секретності під час виконання всіх видів робіт, пов’язаних з державною таємницею.

2.       Проводить заходи щодо виявлення та закриття каналів витоку конфіденційної інформації, що становить державну таємницю у процесі виробничої діяльності в області.

3.       Проводить інструктажі та здійснює профілактичні заходи щодо осіб, допущених до робіт, документів, що містять державну таємницю, приймає участь у перевірці знання ними керівних документів щодо вимог режиму секретності, веде облік їх обізнаності з державною таємницею.

4.       Розробляє разом з іншими підрозділами перспективні та поточні плани заходів щодо вирішення окремих питань забезпечення режиму секретності.

5.       Бере участь у розробці спільних заходів щодо забезпечення режиму секретності у процесі виконання робіт разом з іншими установами, підприємствами незалежно від форм власності та з установами, підприємствами іноземних держав, з якими укладено відповідні договори.

6.       Контролює виконання заходів, спрямованих на забезпечення режиму секретності під час знищення виробів, що містять державну таємницю, та під час оформлення документації на них.

7.       Веде секретне діловодство.

8.       Здійснює контроль за станом секретності.

9.       Контролює захист інформації, що становить державну таємницю, у процесі її формування, пересилання, приймання, перетворення, відображення в автоматизованих системах та засобах ПЕОТ.

10.   Бере участь у розробці розгорнутих переліків відомостей, що становлять державну таємницю, а також переліків посадових осіб, які мають право надавати носіям інформації гриф секретності.

11.   На підставі обґрунтованих пропозицій підрозділів формує номенклатуру посад працівників, що підлягають оформленню на допуск до інформації «цілком таємно» та «таємно», оформляє за участю кадрових органів документи на допуск працівників до цієї інформації.

12.   Контролює дотримання порядку доступу працівників до відомостей, що становлять державну таємницю, перевіряє відповідність форми їх допуску до державної таємниці ступеню секретності відомостей.

Умови оплати праці – посадовий оклад згідно з штатним розписом на 2019 рік – 4800 грн.;            – надбавки за вислугу років на державній службі та ранг державного службовця відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу” та постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів”.
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду Безстроково
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) конкурсній комісії такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік (підтвердження щодо подання декларації з Єдиного державного реєстру декларацій та роздруковану електронну з урахуванням вимог статті 45 Закону України “Про запобігання корупції”).

Особа, яка має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 

Строк їх подання до 16:00 25 січня 2019 року.

 

Місце, час та

дата початку проведення конкурсу

В приміщенні головного управління Пенсійного фонду України в

Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 83-а

о 09:00 29 січня 2019 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу Веселова Надія Миколаївна, тел. 0462-674-754

 

main@cn.pfu.gov.ua

 

 

 

 

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1 Освіта Вища, ступінь спеціаліст або магістр (юридична, технічна).
2 Досвід роботи Досвід роботи у сфері охорони державної таємниці не менше одного року.
3 Володіння державною мовою Вільне
 

Вимоги до компетентності

 

Вимога Компоненти вимоги
1 Уміння працювати з комп’ютером  Впевнений користувач ПК (офісний пакет Microsoft Office). Вміння працювати з програмним забезпеченням, необхідним для виконання посадових обов’язків. Навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.
2 Ділові якості Аналітичні здібності, здатність концентруватись на деталях, вміння працювати з інформацією; орієнтація на досягнення кінцевих результатів; вміння вирішувати комплексні завдання; вміння ефективно слухати та сприймати думки; вміння ефективної координації з іншими; вміння чітко висловлюватися; запобігання та ефективне подолання перешкод, стресостійкість, вимогливість, оперативність, вміння визначати пріоритети.
3 Особистісні якості Відповідальність; дисципліна і системність; самоорганізація та орієнтація на розвиток; емоційна стабільність; комунікабельність; вміння працювати в стресових ситуаціях.
 

Професійні знання

 

 

Вимога

 

Компоненти вимоги

1 Знання законодавства Знання: Конституції України;

Закону України “Про державну службу”;

Закону України “Про запобігання корупції”.

2 Знання спеціального законодав-ства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції  Знання:

1.  Кодексу законів про працю України;

2.  Закону України “Про очищення влади”;

3.  Закону України “Про доступ до публічної інформації”;

4.    Закону України “Про захист персональних даних”;

5.    Закону України “Про звернення громадян”;

6.    Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”;

7.    Закону України “Про державну таємницю”;

8.    Закону України “Про інформацію”;

9.    Закону України “Про захист інформації в автоматизованих системах”;

10.    Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2013 року № 939 “Порядок організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях”;

11.      Постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 736 “Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію”;

12.      Постанови Кабінету Міністрів України від 23 липня 2014 року № 208 (із змінами) “Про затвердження Положення про Пенсійний фонд України”;

13.    Нормативно-правові акти, що регулюють відносини, пов’язані з виконанням посадових обов’язків.

 

 

background Layer 1