Пропустити навігацію

Безробітних інформували про пенсійне забезпечення та нові онлайн-сервіси Фонду

31 січня головний спеціаліст Сновського сектору обслуговування громадян  Корюківського ОУ Наталія Тригуб провела зустріч з безробітними громадянами  у приміщенні  районного  центрі зайнятості.

Фахівець проінформувала присутніх  про умови призначення пенсій за віком, наголосивши, що починаючи з 1 січня 2018 року право на призначення пенсії за віком після досягнення віку 60 років, мають ті особи, страховий стаж  яких становить не менше 25 років. Кожного наступного року необхідний страховий стаж збільшується, щороку на 1 рік, та у 2028 році  необхідний страховий стаж буде становити 35 років.

      Спеціаліст повідомила також і  про зручні онлайн-сервіси, які надає Пенсійний   фонд України. Зареєструвавшись на Веб-порталі електронних послуг Фонду, кожен користувач отримує доступ до своїх персональних даних, може сформувати запит на попередню підготовку документів, а також дізнатися суми сплачених роботодавцем страхових внесків. Активувавши  функцію sms- інформування, всі бажаючі  будуть одержувати дані  про перерахунки пенсії, актуальну інформацію з пенсійного забезпечення.

P1310304 - Безробітних інформували про пенсійне забезпечення  та нові онлайн-сервіси Фонду

background Layer 1