Пропустити навігацію

Кіптівську громаду поінформували про новації в пенсійному законодавстві

На загальних зборах Кіптівської громади головний спеціаліст Козелецького відділу обслуговування громадян Бобровицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в області Марія Шолойко поінформувала присутніх про новації у пенсійному законодавстві, докладно відповіла на запитання щодо призначення та перерахунку пенсій.

            Фахівець роз’яснила основні положення законопроекту щодо накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та запропонувала громадянам використовувати електронні пенсійні посвідчення.

Представник Фонду розповіла  про новітні технології реформування пенсійної системи, порядок та умови призначення пенсій, сучасні послуги пенсійної служби, за допомогою яких можна отримати доступ до потрібної інформації з пенсійного забезпечення.

Селян ознайомили  з переліком документів, необхідних для реалізації права на пенсійне забезпечення та звернули увагу на доцільність завчасного звернення до сервісного центру для перевірки пакета документів та отримання консультацій.

FB IMG 1549563541860 - Кіптівську громаду поінформували про новації в пенсійному законодавстві

 

background Layer 1