Пропустити навігацію

Комісія з питань легалізації заробітної плати відбулася у Новгород-Сіверському

   WP 20180727 002 1024x575 - Комісія з питань легалізації заробітної плати відбулася у Новгород-Сіверському     В Новгород-Сіверській райдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, в якому взяла участь перший заступник об’єднаного управління Раїса Басос.

          Вона акцентувала увагу присутніх на показниках, які впливають не лише на надходження коштів до бюджетів усіх рівнів та Пенсійного фонду, а найголовніше – на пенсійне забезпечення громадян району. – Згідно звітів страхувальників, за травень 2018 року по об’єднаному управлінню 506 застрахованих осіб отримують заробітну плату менше законодавчо встановленого мінімуму, – зазначила фахівець управління.

 На засіданні комісії було заслухано представників двох підприємств – ТОВ Агрофірма ім. Шевченка та ПРАТ „М’ясо-молочний комплекс „Сіверський”, у яких відповідно 100,0 % і 68,8 % працюючих отримують заробітну плату менше мінімальної. Роботодавцям наголошено на дотримання вимог чинного законодавства в частині оплати праці та легальному працевлаштуванні найманих працівників.

background Layer 1