Пропустити навігацію

Про погашення заборгованості йшлося під час відеоконференції

DSC 0061 1024x582 - Про погашення заборгованості йшлося під час відеоконференціїВиконання рішень на користь держави в інтересах Пенсійного фонду України обговорили сьогодні під час наради за участю працівників органів юстиції з питань державної виконавчої служби та Пенсійного фонду України в області.

Обговорення відбулося у режимі відеоконференції, тож взяти в ньому участь змогли представники всіх об’єднаних управлінь Фонду та територіальних відділів ДВС у Чернігівські області.

Із вступним словом виступив заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальник Управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Сергій П’ятниця.

Він зупинився на стані роботи з виконавчими документами про стягнення коштів на користь держави в інтересах Фонду та результатах діяльності відділів державної виконавчої служби у І півріччі.

Перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України Ольга Рем окреслила завдання, які поставлені Головою правління ПФУ щодо взаємодії з органами ДВС:

– Головному управлінню в області доведено додаткове завдання по надходженню власних коштів з обов’язковим їх виконанням. Однією із складових даного доручення є надходження коштів від погашення заборгованості по тих виконавчих документах, які знаходяться в органах ДВС, – зазначила вона.

Керівники об’єднаних управлінь Фонду відзвітували про стан роботи з основними боржниками, результати діяльності зі стягнення заборгованості, плани з погашення боргів зі сплати єдиного соціального внеску, зупинилися на найбільш економічно-активних боржниках області та можливих ефективних шляхах фактичного стягнення заборгованості.

Про проблемні питання, які виникають у процесі роботи, та визначення спільних шляхів їх вирішення з пенсійниками та працівниками територіальних служб ДВС говорила головний спеціаліст-юрисконсульт головного управління ПФУ Оксана Мірошниченко.

Сторонами було надано пропозиції щодо спільної роботи та вжиття заходів зі стягнення коштів з боржників.

DSC 0058 1024x765 - Про погашення заборгованості йшлося під час відеоконференції

DSC 0066 1024x692 - Про погашення заборгованості йшлося під час відеоконференції

DSC 0082 1024x683 - Про погашення заборгованості йшлося під час відеоконференції

background Layer 1