Пропустити навігацію

“Дзвінки турботи”- пенсіонерам Бобровиччини

IMGP1052 768x1024 - “Дзвінки турботи”- пенсіонерам БобровиччиниЗавідувач сектору обслуговування громадян Бобровицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Сіріцина традиційно здійснює «дзвінки турботи» до пенсіонерів, яким виповнилося 80 і більше років та вдов померлих інвалідів війни.

Кваліфіковані відповіді щодо змін у пенсійному законодавстві, складових та розміру пенсії отримали Луговська Ольга Василівна, 1928 року народження жителька м. Бобровиця, Борисенко Євдокія Федорівна, 1925 року народження жителька с. Осокорівка, Лук’яненко Ольга Гнатівна, 1920 року народження жителька с. Осовець та багато інших. А Ольга Табакова в цьому місяці відсвяткувала свій 99-й рік народження, тож Наталія Сіріцина привітала пенсіонерку та побажала здоров’я, миру та благополуччя.

– Ми добре розуміємо важливість такого напрямку нашої роботи та з особливою увагою ставимось до цієї категорії громадян, – каже фахівець Фонду.

 В ході спілкування вона цікавилася питанням вчасності отримання пенсії та якості обслуговування працівниками пошти, питала про їх нагальні проблеми, а співрозмовниці, в свою чергу, дякували за турботу від представників пенсійної служби.

background Layer 1