Пропустити навігацію

«Дзвінки турботи»: в основі роботи пенсійної служби лежить піклування про людину

Sokyr - «Дзвінки турботи»:  в основі роботи пенсійної служби лежить піклування про людинуПрацівники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області приділяють особливу увагу людям, які не мають можливості за віком або станом здоров’я особисто звернутися до представництв Фонду  за консультацією. Однією з ефективних форм надання інформації таким особам є спілкування з ними телефонною лінією. Такі дзвінки отримали назву «дзвінків турботи», адже в основі цих заходів лежить піклування людину.

„Дзвінки турботи” вже давно є доброю традицією для працівників пенсійної служби Сокирянщини. Вони часто спілкуються з людьми, які потребують особливої уваги, зокрема особами з інвалідністю та тими, кому виповнилося 80 і більше років, надають консультації  представникам ветеранських організацій.

Черговий сеанс телефонного спілкування з пенсіонерами провела начальник Сокирянського відділу обслуговування громадян  Лідія Козак.

У телефонному режимі очільник пенсійної служби району надала літнім людям консультації щодо перерахунків пенсійних виплат, відповіла на поставлені запитання. Водночас представник Фонду розпитувала земляків про їхні проблеми та потреби, цікавилась, чи вчасно вони отримують пенсії, чи задоволені рівнем обслуговування.

Кожен пенсіонер, до якого телефонувала Лідія Козак, висловив їй свою вдячність та добрі побажання.Novodn - «Дзвінки турботи»:  в основі роботи пенсійної служби лежить піклування про людину

Фахівці Новодністровського відділу обслуговування громадян активно спілкуються телефоном з мешканцями району, надаючи людям зі слабким здоров’ям консультації з питань пенсійного забезпечення. Зокрема, днями до жителів сіл Василівка, Білоусівка та  міста Новодністровськ зателефонувала начальник Новодністровського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Наталя Якубовська.

Посадовець надала краянам фахові роз’яснення нововведень у пенсійному законодавстві, відповіла на їхні запитання та поцікавилась, чи вчасно їм виплачують  пенсії. Більшість пенсіонерів цікавили питання пенсійних перерахунків, визначальних складових розміру пенсій, отримання пенсій через банківські установи та інші.

Усі, до кого телефонувала представник пенсійної служби, висловили вдячність за виявлену увагу та приємне спілкування.

«Дзвінки турботи» до ветеранів  війни  та осіб  з інвалідністю здійснила  заступник начальника  Хотинського відділу обслуговування громадян  Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Альона Печерова. 

 Під час спілкування з пенсіонерами фахівець пенсійної служби надала фахові роз’яснення  пенсійного законодавства  та детальні відповіді на запитання, пересвідчилася у вчасності отримання пенсій, розповіла про можливість отримання інформації з питань пенсійного забезпечення  за телефоном “гарячої” лінії  та за допомогою відеозв’язку.

Putyla Kaptar - «Дзвінки турботи»:  в основі роботи пенсійної служби лежить піклування про людинуНачальник Путильського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Іван Каптарь поспілкувався телефоном з ветеранами війни та особами з інвалідністю с. Сергії. Представник Фонду надав мешканцям району детальні роз’яснення основ пенсійного законодавства і порядку нарахування пенсій, відповів на поставлені запитання і висловив добрі побажання. Пенсіонери висловили задоволення наданими консультаціями й відзначили зручність та корисність для них такої форми спілкування.

Консультації телефоном надала ветеранам війни  та особам з інвалідністю завідувач сектору з питань призначення й перерахунку пенсій в Путильському районі Любов Торак.

Фахівець пенсійної служби повідомила землякам про нововведення в пенсійному законодавстві, відповіла на запитання з приводу перерахунку пенсій. Поцікавилась, чи вчасно отримують вони пенсійні виплати, чи задоволені обслуговуванням та чи не потребують допомоги у вирішенні якихось проблем. Пенсіонери з висловили щиру вдячність за виявлену турботу, адже для них дуже важливо відчувати підтримку з боку представників держави.

background Layer 1