Пропустити навігацію

Стан наповнення бюджету Пенсійного фонду в області за І півріччя 2018 р.

Впродовж першого півріччя 2018 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області забезпечено у повному обсязі фінансування пенсійних виплат, з цією метою вживалися заходи з мобілізації платежів до бюджету Пенсійного фонду та робота, спрямована на захист прав застрахованих осіб на гідне пенсійне забезпечення.

З початку року до бюджету Пенсійного фонду України в області надійшло власних доходів в сумі 1150,4 млн.грн., що на 282,4 млн.грн. (32,5%) більше, ніж за відповідний період 2017 року.

Власних доходів, адміністрування яких здійснюється Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, мобілізовано в сумі 11,3 млн.грн., що на 1,8 млн.грн. (18,5%) більше надходжень січня-червня 2017 року.

Позитивним результатам роботи сприяла тісна співпраця з Головним управлінням Державної фіскальної служби України у Чернівецькій області, Управлінням Держпраці у Чернівецькій області та соціальними партерами щодо боротьби з тіньовою зайнятістю населення та мінімізацією заробітної плати громадян краю, з територіальними органами Державної виконавчої служби – щодо стягнення заборгованості з боржників.

background Layer 1