Пропустити навігацію

Піклуємось про тих, хто нас захищав

Korogoda DZVINOK TURBOTY - Піклуємось про тих, хто нас захищавУ дні пам’яті чорнобильської трагедії та напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні ми віддаємо шану людям, які ціною власного життя і здоров’я захищали країну і людство від загарбницьких посягань фашистів та ядерного лиха. Працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області намагаються приділити максимум уваги і піклування ветеранам та учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС. Щоб дізнатись про те, як живеться нині цим мужнім людям, які вони мають проблеми та потреби, в чому потребують підтримки й допомоги, пенсійники здійснюють до них «дзвінки турботи».

Начальник  Кельменецького відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян Оксана Корогода  зателефонувала до  ветеранів села Ленківці та Іванівці. Представник пенсійної служби висолвила глибоку вдячність і шану захисникам Вітчизни за їх ратний подвиг  та особистий внесок у визвольну боротьбу, побажала міцного здоров’я і довголіття.

Оксана Корогода розповіла пенсіонерам про механізм  встановлення доплати за особливі заслуги перед Україною, порядок перерахунку пенсій у зв’язку із втратою годувальника вдовам та виплату пенсій за дорученням.

Ветерани подякували представнику пенсійної служби за приємне спілкування і побажали всьому колективу буковинських пенсійників успіхів в роботі і всього найкращого.

Заступник начальника Новоселицького відділу обслуговування громадян Тетяна Савчук здійснила «дзвінки турботи» до ліквідаторів аварії на ЧАЕС Віктора Григоровича Кептаря та Сергія Григоровича Гайсана.Dzv turb chornob - Піклуємось про тих, хто нас захищав

Представник пенсійної служби надала чорнобильцям роз’яснення порядку нарахування та розмірів пенсійних виплат інвалідам-ліквідаторам аварії на ЧАЕС, поінформувала про законодавчі підстави соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи, назвала  складові пенсійних виплат та надала співрозмовникам вичерпні відповіді з питань пенсійного забезпечення учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

Від імені всієї пенсійної служби Буковини Тетяна Савчук висловила глибоку вдячність цим людям за їхню мужність і героїзм у боротьбі з ядерним лихом та побажала їм доброго здоров’я, міцного духу, сімейного благополуччя та миру.

background Layer 1