Пропустити навігацію

Діалог за «круглим столом» провели з представниками Чернівецького обласного об’єднання «Чорнобильці Буковини»

DSC03850 - Діалог за «круглим столом» провели з представниками Чернівецького обласного об’єднання «Чорнобильці Буковини»Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, за організаційного сприяння Чернівецького обласного об’єднання «Чорнобильці Буковини», провели «круглий стіл» на тему: «Важливі питання пенсійного забезпечення постраждалих внаслідок Чорнобильської трагедії». Метою заходу стало надання комплексних інформаційних послуг особам, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

Під час заходу обговорили актуальні питання щодо пенсійного забезпечення цієї категорії громадян. Надали роз’яснення щодо можливості призначення пенсії зі зниженням пенсійного віку за наявності необхідного страхового стажу, умов призначення пенсій по інвалідності, а також пенсій у зв’язку з втратою годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи.DSC03857 - Діалог за «круглим столом» провели з представниками Чернівецького обласного об’єднання «Чорнобильці Буковини»

Для того, щоб легше та простіше отримувати інформацію про зміни, що відбуваються, начальник управління обслуговування громадян Людмила Троцюк повідомила присутніх про те, що за допомогою відеозв’язку, веб-порталу Пенсійного фонду України можна в будь-який час отримати вичерпні відповіді на всі запитання, які цікавлять цю категорію осіб.

Учасники заходу відповіли на запитання, що порушувалися у ході обговорення та окреслили шляхи подальшої співпраці пенсійної служби області з представниками Чернівецького обласного об’єднання «Чорнобильці Буковини».

Довідково: в Чернівецькій області налічується близько 7,4 тисяч пенсіонерів, які одержують пенсії, як особи, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

background Layer 1