Пропустити навігацію

Пенсійники Буковини взяли участь у генеральному весняному прибиранні

Prybrrannya 2 GU - Пенсійники Буковини взяли участь у генеральному весняному прибиранніУ рамках весняного місячника санітарної очистки і благоустрою міста Чернівці та до Міжнародного Дня довкілля працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області взяли активну участь у щорічній всеукраїнській акції «За чисте довкілля».

Впорядкували прилеглу територію працівники центрального офісу Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області. Прибрали від торішнього листя газони, від зимового бруду – тротуари, побілили дерева та бордюри, працювали із натхненням і завзяттям. Квіти, висаджені цього дня, згодом милуватимуть око різноманіттям фарб та додаватимуть гарного настрою відтепер аж до пізньої осені. Крім того, фахівці здійснили генеральне весняне прибирання у своїх робочих кабінетах.

Спеціалісти Кельменецького відділу обслуговування громадян разом із представниками інших установ та підприємств упорядкували територію  парку, площі та вулиць районного центру. Цього ж дня з ентузіазмом і бадьорістю, дружно і злагоджено пенсійники провели санітарне прибирання прилеглої території та кабінетів відділу обслуговування громадян. «Весна завітала в кожне буковинське поселення. Ця пора року по-особливому  пробуджує спрагу до життя, сприяє відновленню сил, вселяє надію на краще. Зазвичай гарні господарі саме в ці дні приводять свої оселі до порядку, бажаючи щоб були вони чистими, охайними, привітними», – зауважила Наталя Бабин, заступник начальника Кельменецького відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян.

Під час весняної толоки на Кіцманщині мешканці громади причепурили, очистили та впорядковували населені пункти, узбіччя доріг та лісопосадки. Не стояли осторонь і працівники Кіцманського сервісного центру: пенсійники прибрали та упорядкували ділянки вздовж автодоріг загального користування «Кіцмань-Заставна» та «Кіцмань-Дубівці».

Працівники Заставнівського сервісного центру, разом із представниками інших підприємств, організацій та установ району прибрали узбіччя автотраси «Чернівці-Тернопіль». «Чисті узбіччя радують і водіїв, і пасажирів, але хотілося б нагадати всім, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», – зазначили пенсійники.Prybrrannya 1 GU - Пенсійники Буковини взяли участь у генеральному весняному прибиранні

Prybrrannya 3 GU - Пенсійники Буковини взяли участь у генеральному весняному прибиранні

18.04.2018 PRYBYRANNYA Kelm - Пенсійники Буковини взяли участь у генеральному весняному прибиранні

prybyrannya kitsm - Пенсійники Буковини взяли участь у генеральному весняному прибиранні

prybyrannya Zast - Пенсійники Буковини взяли участь у генеральному весняному прибиранні

background Layer 1