Пропустити навігацію

Роз’яснення пенсійного законодавства надали мешканцям Новоселиччини

kryvulya novoselytsya - Роз’яснення пенсійного законодавства надали мешканцям НовоселиччиниПерший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Ольга Кривуля провела виїзний прийом громадян Магальської об’єднаної територіальної громади.

Кожному, хто звернувся за консультацією, посадовець надала детальні роз’яснення, щодо умов призначення пенсії, щодо складових розміру пенсії, щодо зарахування страхового стажу роботи та щодо перерахунків пенсії.

Ольга Кривуля розповіла присутнім про залежність розміру пенсійних виплат від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачено внески. Обґрунтувала важливість легальних способів заробітків. Повідомила про можливості добровільної участі в загальнообов’язковому соціальному страхуванні з метою набуття необхідного страхового стажу. Також представник Фонду нагадала про можливість отримання роз’яснень з питань пенсійного забезпечення за допомогою «гарячої» телефонної лінії та відеозв’язку, запропонувала зареєструватись на веб-порталі Пенсійного фонду України.

Громадяни отримали інформаційно – роз’яснювальні матеріали з питань пенсійного забезпечення.

background Layer 1