Пропустити навігацію

Буковинцям розповіли в радіоефірі про перерахунки пенсій колишнім силовикам

trotsyuk na foto - Буковинцям розповіли в радіоефірі про перерахунки пенсій колишнім силовикамПро завершення перерахунку пенсій колишнім силовикам та механізм цього  процесу розповіла в ефірі  обласного радіо «Буковина» начальник управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Людмила ТРОЦЮК.

Представник Фонду повідомила, що впродовж березня-квітня нинішнього року фахівці пенсійної служби активно працювали над виконанням постанови Кабінету Міністрів України № 103 від 21.02.2018 “Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким інших категоріям осіб”. Перерахунки здійснювались на підставі довідок про оновлене грошове забезпечення, наданих уповноваженими структурними підрозділами тих силових міністерств та відомств, де особи проходили службу.

Людмила Троцюк зауважила, що значна частина пенсіонерів Буковини отримала виплату перерахованих пенсій ще у березні, та повідомила про остаточне завершення перерахунків у квітні. Загалом по області перераховано пенсії понад 8 тисячам пенсіонерів з 10 силових міністерств та відомств, додаткова потреба в коштах на забезпечення виплати яких склала  майже 40 мільйонів гривень. В середньому пенсії працівників силових структур зросли на 1300 грн., і вони зростатимуть надалі у порядку, визначеному Постановою.

Фахівець пенсійної служби відповіла на найбільш актуальні запитання слухачів, озвучені радіоведучою, та повідомила, що детальні консультації “військові” пенсіонери можуть отримати у сервісному центрі Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області  за адресою: м. Чернівці, вул. Алма-Атинська, 9 а, каб. 1, зателефонувавши до “Контакт-центру” за номером 51-83-01 або через відеозв’язок  за адресою voenpens.chernivtsy

background Layer 1