Пропустити навігацію

Освітня діяльність за 2018 рік

Протягом 2018 року з метою підвищення професійних навичок, обговорення актуальних питань, використання позитивного досвіду роботи  21 працівник Головного управління пройшов навчання на базі Навчально – методичного центру Пенсійного фонду України.

В жовтні один державний службовець підвищив кваліфікацію за тренінговою програмою “Інноваційні технології управління персоналом” на базі Всеукраїнського центру підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

В листопаді на базі Чернівецького регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади підвищили кваліфікацію за програмою короткотермінового семінару 19 державних службовців Головного управління, які виконують функції з обслуговування громадян.

Проведено аналіз потреби у навчанні державних службовців на 2019 рік шляхом участі у проведенні семінарів – нарад на базі навчально-методичного центру Пенсійного фонду України, а також за професійними програмами, короткотерміновими семінарами.

 

Перелік вищих навчальних закладів, з якими Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області укладено договори про співпрацю:

Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича;

Чернівецький торговельно – економічний інститут Київського національного торговельно – економічного університету;

Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж.

background Layer 1