Пропустити навігацію

Фахівці пенсійної служби роз’яснили студентам-політологам важливість офіційного працевлаштування

Politologym M 300x225 - Фахівці пенсійної служби роз’яснили студентам-політологам важливість офіційного працевлаштуванняНачальник управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Людмила Троцюк та заступник начальника фінансово-економічного управління Майя Філіпець провели зустріч зі студентами факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Представники акцентували увагу молодих людей, які стоять на порозі трудової діяльності, на важливості легального працевлаштування та залежності розміру нарахованої пенсії від страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачено страхові внески до бюджету Пенсійного фонду. Ознайомили студентів з перевагами дистанційного обслуговування громадян, зокрема з роботою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду.

Насамкінець пенсійники порадили майбутнім політологам обирати після завершення навчання місце роботи з офіційним оформленням трудових відносин, не спокушатись на пропизиції виплати зарплати «в конверті», адже це тимчасове благо, яке має негативні наслідки для самого працівника.

background Layer 1