Пропустити навігацію

Співпраця з банківськими установами триває

put bank 222x300 - Співпраця з банківськими установами триваєНачальник Путильського відділу обслуговування громадян Іван Каптарь провів  зустріч з працівниками Путильського відділення Чернівецької філії ПАТ КБ «Приватбанк».

Представник фонду проаналізував стан отримання пенсійних виплат пенсіонерами району. Акцентував увагу на важливості дотримання банківськими працівниками вимог Порядку виплати пенсій та грошових допомог за згодою пенсіонера через їх поточні рахунки. Також на необхідності постійного контролю працівниками банківських установ щодо виплати пенсії за довіреністю, про підвищення ефективності роботи по залученню громадян на отримання пенсійних коштів в банківських установах, вжиття заходів щодо збільшення кількості банкоматів та пост терміналів у віддалених населених пунктах району.

Учасники заходу обговорили шляхи подальшого підвищення якості обслуговування банківськими установами певних категорій громадян, зокрема,  людей з інвалідністю, ветеранів війни, учасників бойових дій. 

Іван Каптарь нагадав про можливість реєстрації на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Зазначив, що зареєстровані користувачі можуть отримувати виписку із системи персоніфікованого обліку або пенсійної справи.

background Layer 1