Пропустити навігацію

Про стан наповнення бюджету Фонду в області та якість обслуговування громадян обговорили під час засідання колегії при начальнику Головного управління

У п’ятницю, 12.04.2019, об 11.00 год., відбулося розширене засідання колегії при начальнику Головного управління в області на тему: «Підсумки роботи пенсійної служби краю у І кварталі 2019 року щодо сталого фінансування виплати пенсій та завдання щодо посилення взаємодії з органами місцевої виконавчої влади, спрямованої на забезпечення надходжень до бюджету Фонду».

 

Забезпечення виконання дохідної частини бюджету за І квартал поточного року та стан виконання завдання з надходження власних коштів до бюджету Фонду – основна тема, яку обговорили під час засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайлові Романіву.

Окреслено заходи щодо погашення заборгованості з платежів, стану наповнення бюджету Фонду та реалізації прав громадян на пенсійне забезпечення. Зазначено, що з початку року була проведена індивідуальна робота з кожним боржником, надсилалися листи та смс-повідомлення до фізичних осіб підприємців щодо дотримання ними законодавства в частині сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, та врахування періодів їх роботи до страхового стажу. Як результат – в рахунок погашення заборгованості з ЄСВ з початку року надійшло 13 млн грн.

– Наповнення бюджету Фонду та організація якісного обслуговування громадян залишаються пріоритетними завданнями пенсійної служби краю, на рівні з якими необхідно посилити роботу в напрямку збільшення кола користувачів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, – зауважив під час засідання колегії начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів.

background Layer 1