Пропустити навігацію

Представниця Пенсійного фонду закликала роботодавців подбати про гідний рівень оплати праці найманих працівників

ryinok truda 640x394 300x185 - Представниця Пенсійного фонду закликала роботодавців подбати про гідний рівень оплати праці найманих працівниківЗаступниця начальника управління – начальниця відділу виконання бюджету та бюджетно-фінансової звітності фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Майя Філіпець взяла участь у засіданні Конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Чернівецької області.

Представниця Пенсійного фонду закликала перевізників-претендентів, які подали документи для участі у конкурсі, забезпечити працівникам гідний рівень оплати праці.

– Водій, який відповідає за життя пасажирів та безпеку руху, не повинен отримувати заробітну плату нижче або на рівні мінімального розміру. Необхідно пам’ятати, що від величини зарплати залежить рівень соціальних та пенсійних виплат. Декларуючи мізерні заробітки своїм працівникам, роботодавець прирікає їх на мінімальні пенсії після виходу на заслужений відпочинок. Потрібно усвідомлювати відповідальність за майбутнє людей, які у вас працюють, і забезпечувати гідну оплату їхньої нелегкої праці, – зазначила Майя Філіпець.

background Layer 1