Пропустити навігацію

Мешканця Новоселиці привітали зі 105-літнім ювілеєм

Veteran Bezushka 300x207 - Мешканця Новоселиці привітали зі 105-літнім ювілеємОсобливу увагу, турботу і піклування працівники Новоселицького відділу обслуговування громадян приділяють ветеранам, інвалідам, людям похилого віку та довгожителям.

Начальник сервісного центру Анатолій Процюк разом з представниками районної влади, ради ветеранів та директором територіального центру з обслуговування осіб похилого віку відвідали інваліда війни І групи Георгія Безушка, якому виповнилося 105 років, та привітали літнього чоловіка з поважним ювілеєм.

Висловивши шановному довгожителю побажання доброго здоров’я і бадьорості духу ще на довгі роки,  гості розпитали його  про самопочуття, наявність тих чи інших складнощів чи проблем, запропонували за потреби допомогу в їх вирішенні. Анатолій Процюк надав пенсіонеру детальні роз’яснення питань пенсійного забезпечення, яким він цікавився, та порадив у разі виникнення потреби в додаткових роз’ясненнях  звертатися до фахівців пенсійної служби за телефоном гарячої лінії.

Розчулений увагою та приємними побажаннями, пенсіонер висловив поважним гостям щиру вдячність та поділився своїми життєвими спогадами. 

background Layer 1