Пропустити навігацію

«Дзвінки турботи» – вияв піклування про літніх людей та оперативна консультаційна допомога

Plengej dzv turb 300x225 - «Дзвінки турботи» - вияв піклування про літніх людей та оперативна консультаційна допомогаЗаступниця начальника Сокирянського відділу обслуговування громадян Ольга Пленгей здійснила «дзвінок турботи» до літніх мешканців району, яким з огляду на поважний вік та проблеми зі здоров’ям складно дістатись сервісного центру для отримання консультацій.

В ході розмови з  пенсіонерами представниця Фонду уточнила, чи своєчасно вони отримали пенсії та інші виплати, чи задоволені рівнем обслуговування пенсійної служби і відділень зв’язку. Співрозмовники, своєю чергою, цікавилися порядком пенсійних перерахунків, проведених цьогоріч, виплати одноразової допомоги особам зі значним стажем тощо. Ольга Пленгей детально відповіла на кожне із поставлених запитань, роз’яснила кожному із запитувачів всі незрозумілі моменти пенсійного забезпечення.

Висловивши пенсіонерам побажання доброго здоров’я  і довголіття, миру та добра, пенсійниця порадила за виникнення потреби в додаткових консультаціях звертатися до фахівців пенсійної служби за телефоном гарячої лінії й через відеозв’язок.  

background Layer 1