Пропустити навігацію

«Дзвінки турботи» – вияв піклування та уваги до літніх людей

YAkub dzvinok turb 300x225 - «Дзвінки турботи» - вияв піклування та уваги до літніх людейПитання пенсійного забезпечення для літніх людей є одним із найважливіших, і після запровадження пенсійної реформи не всім із них вдається самостійно розібратися у законодавчих тонкощах та опанувати порядок нарахування пенсійних виплат.

З метою роз’яснення пенсіонерам незрозумілих моментів працівники пенсійної служби приїжджають до них додому або телефонують та надають відповіді на запитання.

Вкотре «дзвінки турботи» до людей похилого здійснила завідувачка Новодністровського сектору обслуговування громадян Наталя Якубовська. Представниця Фонду поцікавилась самопочуттям пенсіонерів та своєчасністю отримання ними щомісячних виплат, відповіла на запитання співрозмовників щодо питань пенсійного забезпечення, надала фахові роз’яснення пенсійного законодавства.  Поінформувала про механізм здійснених цьогоріч перерахунків пенсій та повідомила про наступні етапи, які відбудуться ближчим часом, назвала складові, які визначальним чином впливають на обчислення розміру пенсійної виплати, та переваги  отримання пенсій через банківські установи.

Літні люди висловили пенсійниці велику вдячність за докладні роз’яснення та приємне спілкування, а Наталя Якубовська нагадала, що за виникнення потреби в додаткових консультаціях вони можуть телефонувати на гарячу лінію пенсійної служби та виходити на відеозв’язок зі спеціалістами.

background Layer 1