Пропустити навігацію

Представниці Пенсійного фонду взяли участь в Осінньому ярмарку вакансій

Kadry1 300x226 - Представниці Пенсійного фонду взяли участь в Осінньому ярмарку вакансій Заступниця начальника відділу планування та обліку персоналу управління по роботі з персоналом Олена Поштар та головна спеціалістка відділу планування та обліку персоналу управління по роботі з персоналом Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Жанна Романчук взяли участь у Осінньому ярмарку вакансій, організованому Чернівецьким міським Центром зайнятості. Захід відбувся у приміщенні Чернівецького професійного училища радіоелектроніки.

«Працюй в Україні» – таким було гасло заходу, покликаного допомогти людям, які стоять на порозі працевлаштування, обрати шлях до професійного успіху, Kadry2 300x200 - Представниці Пенсійного фонду взяли участь в Осінньому ярмарку вакансійрозвивати кар’єрні амбіції та забезпечити собі гідні пенсійні перспективи.  

На ярмарку були представлені вакансії понад чотирьох десятків роботодавців, які пропонували більше півтисячі робочих місць, серед яких і пропозиції посад державної служби в Головному управлінні Пенсійного фонду в області.

Представниці Фонду ознайомили шукачів роботи  та студентів з переліком наявних в управлінні вакансій, особливостями та перевагами державної служби. Докладно відповіли на запитання осіб, які виявили зацікавленість роботою в пенсійному відомстві, надали консультації щодо порядку подання документів та проходження конкурсу на зайняття посади державної служби.

          

background Layer 1