Пропустити навігацію

Представник Фонду надав роз’яснення питань пенсійного забезпечення у форматі прямого телефонного зв’язку

Kaptar pryama liniya 222x300 - Представник Фонду надав роз’яснення питань пенсійного забезпечення у форматі прямого телефонного зв’язкуЗавідувач Путильського сектору обслуговування громадян Іван Каптарь надав роз’яснення актуальних питань пенсійного забезпечення мешканцям району через прямий телефонний зв’язок.

 Представник Пенсійного фонду відповів на запитання додзвонювачів, які стосувалися пенсійних перерахунків, умов призначення пенсій різних видів, переліку необхідних для цього документів, складових, які формують розмір пенсійної виплати, порядку зарахування страхового стажу та необхідної його тривалості для виходу на пенсію за віком.  Поінформував про механізм здійснених цьогоріч пенсійних перерахунків та повідомив про наступний, який відбудеться з 1 грудня.

Іван Каптарь також ознайомив співрозмовників зі зручними можливостями отримання інформації з пенсійного забезпечення на вебпорталі Пенсійного фонду, розповів про широкий спектр  послуг, які можна отримати в електронному форматі без потреби особистого відвідання сервісного центру. Особливу увагу звернув на нову модель звернення за пенсією «в один дотик», що передбачає подання власниками електронного цифрового підпису заяви та документів в електронній формі через Особистий кабінет порталу. Пояснив порядок реєстрації на вебпорталі й закликав путильчан долучатись до числа користувачів цього сучасного сервісу для оперативного отримання корисної інформації з пенсійного забезпечення. За виникнення потреби в додаткових консультаціях порадив звертатися до фахівців Фонду за телефоном гарячої лінії й через відеозв’язок.

background Layer 1