Пропустити навігацію

Співпраця з громадськими організаціями – один з важливих напрямків покращення якості обслуговування краян

Spivpratsya z gromadskymy org Kruglyj stilDyeyev2 300x225 - Співпраця з громадськими організаціями – один з важливих напрямків покращення якості обслуговування краянЗ метою обговорення спільних дій у справі ознайомлення із сучасними сервісами пенсійної служби та сприяння щодо їх опановування у Сторожинецькому відділі обслуговування громадян провели засідання круглого столу із громадськими організаціями, що піклуються питаннями ветеранів та осіб з інвалідністю, за участі представників управління соціального захисту населення районної державної адміністрації та місцевих ЗМІ.

Начальник Сторожинецького відділу обслуговування громадян Михайло Сербул ознайомив присутніх із широкими можливостями оперативного отримання послуг та актуальної інформації з пенсійних питань на вебпорталі Пенсійного фонду. Пояснив, що пенсіонери мають змогу на цьому електронному сервісі переглядати матеріали своїх пенсійних справ, зокрема, інформацію про всі здійснені  нарахування і перерахунки тощо. Представник пенсійної служби розповів про новозапроваджену послугу звернення за пенсією «в один дотик», яка дозволяє заощадити час завдяки електронному формату подання заяви про призначення пенсії та сканованих копій документів без потреби особистого звернення до органу Фонду. Зазначив, що таким способом оформлення пенсії можуть скористатися ті громадяни, які авторизуються на порталі за допомогою електронного кваліфікованого підпису, та нагадав про можливість звернення до фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області через  відеозв’язок та номери гарячих телефонних ліній, запропонував активно використовувати інформацію газети «Пенсійний кур’єр».

Учасники засідання відзначили важливість роз’яснювальної роботи з населенням щодо популяризації електронних послуг, зручного та вигідного для пенсіонерів та для Пенсійного фонду.

Результатом обговорення актуальної тематики стала домовленість про подальшу тісну співпрацю в напрямку вирішення проблемних питань з метою подальшого підвищення якості обслуговування пенсіонерів.

Spivpratsya z gromadskymy org Kruglyj stilDyeyev3 - Співпраця з громадськими організаціями – один з важливих напрямків покращення якості обслуговування краян

Spivpratsya z gromadskymy org Kruglyj stilDyeyev1 - Співпраця з громадськими організаціями – один з важливих напрямків покращення якості обслуговування краян

background Layer 1