Пропустити навігацію

У Чагорській ОТГ відбулася нарада щодо питання погашення заборгованостей з єдиного соціального внеску

kretsu 300x194 - У Чагорській ОТГ відбулася нарада щодо питання погашення заборгованостей з єдиного соціального внескуПід час виїзного прийому на віддаленому робочому місці начальник Глибоцького відділу обслуговування громадян Іван Крецу провів нараду з головою Чагорської ОТГ Коблюком Георгієм Васильовичем та старостою села Молодія Онуфрійчуком Дмитром Васильовичем, на якій обговорили питання погашення заборгованостей з ЄСВ фізичними особами-підприємцями.

Повідомив, що розмір майбутньої пенсійної виплати напряму залежить від набутого страхового стажу та величини заробітної плати. Зауважив, що для зарахування до страхового стажу найманому працівникові повного місяця роботи працедавець зобов’язаний нараховувати йому заробітну плату в розмірі, не нижчому за  встановлений законодавством мінімальний, та щомісячно сплачувати не менший за мінімальний єдиний соціальний внесок (з 1 січня 2019 року – 918,06 грн).

На завершення зустрічі, окреслено подальші завдання щодо посилення роботи між пенсійною службою та представниками місцевої влади щодо ефективної співпраці з питань стягнення боргів з ЄСВ та до бюджету Фонду.

background Layer 1