Пропустити навігацію

Мешканцям Великокучурівської ОТГ розповіли про переваги електронних сервісів Пенсійного фонду

Storozhynets vebportal 214x300 - Мешканцям Великокучурівської ОТГ розповіли про переваги електронних сервісів Пенсійного фондуПровідні спеціалісти Сторожинецького відділу обслуговування громадян Ольга Адажий та відділу адміністрування інформаційних систем та захисту інформації управління інформаційних систем та електронних реєстрів Євгеній Вівдюк в рамках проведення роз’яснювально-консультативних заходів зустрілись із мешканцями Великокучурівської об’єднаної територіальної громади.

Фахівці служби ознайомили присутніх з сучасними електронними сервісами пенсійної служби, які дають можливість оперативно отримати корисну інформацію та необхідні послуги у режимі онлайн. Повідомили про сучасну модель звернення за призначенням пенсії в електронному форматі, яка дозволяє подати заяву та всі необхідні документи для призначення/перерахунку пенсій в електронному вигляді без потреби відвідання фронт-офісу.

Пояснили порядок реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду, закликав долучатись до числа його активних користувачів та популяризувати цей зручний електронний інструмент отримання корисної інформації серед населення. На завершення зустрічі роздали присутнім буклети з роз’ясненнями найважливіших питань пенсійного забезпечення.

background Layer 1