Пропустити навігацію

Під час відозв’язку обговорили питання створення віддаленого робочого місця фахівця пенсійної служби краю у Мамалигівській ОТГ

DSC04125 300x204 - Під час відозв’язку обговорили питання створення віддаленого робочого місця фахівця пенсійної служби краю у Мамалигівській ОТГЗаступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Василь Мельник за допомогою відеозв’язку провів дистанційний  прийом мешканців села Мамалига Новоселицького району.

Громадяни, які вийшли на зв’язок з представником пенсійної служби, отримали роз’яснення актуальних питань пенсійного забезпечення та відповіді на індивідуальні запитання, які стосувались умов призначення пенсій різних видів, пенсійних перерахунків, механізму обчислення розмірів пенсійних виплат та складових, які формують їх розмір.

Василь Мельник поінформував відвідувачів дистанційного прийому, які планують незабаром вийти на заслужений відпочинок про нову модель звернення за призначенням пенсії в електронному форматі, яка передбачає онлайн-подання заяви і сканованих копій документів через вебпортал Пенсійного фонду без особистого відвідування сервісного центру. Зазначив, що такий спосіб оформлення пенсії доступний для громадян, які авторизувалися в Особистому кабінеті порталу за допомогою електронного кваліфікованого підпису.

Крім того, під час спілкування в режимі онлайн Василь Мельник обговорив з юрисконсультом Мамалигівської ОТГ питання щодо можливості створення віддаленого робочого місця фахівця пенсійної служби краю в приміщенні ЦНАПу, розташованого в Мамалигівській ОТГ.

background Layer 1