Пропустити навігацію

Представникам ветеранської організації розповіли про переваги, які надає вебпортал Пенсійного фонду

Hotyn veterany 300x212 - Представникам ветеранської організації розповіли про переваги, які надає вебпортал Пенсійного фондуГоловний спеціаліст Хотинського відділу обслуговування громадян Альбіна Решетнік провела зустріч з представниками ветеранської організації.

Основною темою зустрічі було ознайомлення присутніх з послугами, які можна отримати через вебпортал Пенсійного фонду України у режимі онлайн.

Фахівчиня розповіла, що користувач, який зареєструється на вебпорталі, отримує низку переваг, серед яких – можливість отримати довідку, достовірність якої підтверджується QR-кодом. Також в Особистому кабінеті людина може переглядати матеріали своєї пенсійної справи, подавати заяви на перерахунок пенсійних виплат, замовляти паперові та електронні документи та довідки, записуватись на прийом до спеціалістів тощо. А нещодавно Пенсійний фонд запровадив нову зручну послугу звернення на пенсією «в один дотик», що передбачає подання особами, які досягли пенсійного віку, заяви про призначення пенсії та сканованих копій документів в електронному форматі, не виходячи з дому.

На завершення зустрічі, фахівчиня роздала присутнім інформаційні буклети з інформацією, як зареєструватись на електронному сервісі.

background Layer 1