Пропустити навігацію

Освітян Герцаївської ЗОШ вчили користуватися послугами електронних сервісів Пенсійного фонду

Gertsa ZOSH2 300x225 - Освітян Герцаївської ЗОШ вчили користуватися послугами електронних сервісів Пенсійного фондуПровідний спеціаліст відділу адміністрування інформаційних систем Мариян Скрипа провів зустріч в трудовому колективі Герцаївської ЗОШ.

Проінформував про залежність розміру майбутніх пенсійних виплат від тривалості страхового стажу та розміру легальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески.

Фахівець надав практичну допомогу присутнім в реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, розповів про широкі можливості сервісу, продемонстрував як саме  отримувати інформацію зі своєї облікової картки про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески із системи персоніфікованого обліку.

Нагадав про можливість отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення за телефоном гарячої лінії та в режимі відеозв’язку.

Роз’яснив майбутнім пенсіонерам про можливість подачі документів для призначення та перерахунку пенсії «в один дотик» за наявності електронного кваліфікованого ключа.

 

Gertsa ZOSH 1024x758 - Освітян Герцаївської ЗОШ вчили користуватися послугами електронних сервісів Пенсійного фонду

background Layer 1