Пропустити навігацію

Студентів Хотинського коледжу ознайомили з сучасними послугами пенсійної служби

Hotyn koledzh 300x203 - Студентів Хотинського коледжу ознайомили з сучасними послугами пенсійної службиПрацівники Хотинського відділу обслуговування громадян провели зустріч з студентами Хотинського коледжу Кам’янець-Подільського державного аграрно-технічного університету під час якої розповіли про послуги, що можна отримати зареєструвавшись на вебпорталі Пенсійного фонду.

Під час заходу фахівці-пенсійники розповіли студентам про сучасні послуги пенсійної служби, створені на основі новітніх електронних технологій. Зокрема, про можливість перегляду в «Особистому кабінеті» на вебпорталі Пенсійного фонду персональних даних щодо сум нарахованих заробітків, сплачених внесків та тривалості зарахованого стажу, замовлення й отримання в онлайн-режимі довідок, витягів та інших документів, достовірність яких підтверджується QR-кодом; подавати заяви на призначення/перерахунок пенсій тощо.

На завершення зустрічі студентам роздали інформаційні буклети з інструкцією, як  зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду.

background Layer 1