Пропустити навігацію

У Новодністровську відбулася зустріч з особами з інвалідністю

Novodnistrovsk invalidy 300x225 - У Новодністровську відбулася зустріч з особами з інвалідністюНачальник Новодністровського сервісного центру Наталія Якубовська провела зустріч для осіб з інвалідністю, які перебувають в пошуках роботи.

Роз’яснюючи умови і порядок призначення пенсійного забезпечення, представниця Фонду зауважила, що основними чинниками, які впливають на обчислення розміру пенсії за віком, є величина офіційно задекларованої заробітної плати, з якої сплачено внески, та тривалість страхового стажу. При цьому наголосила на важливості офіційного оформлення трудових відносин, що є запорукою стабільного захищеного сьогодення і гідного пенсійного забезпечення на старості років.

Оскільки зустріч проводилась для особливої категорії громадян, Наталія Якубовська нагадала присутнім про можливість вирішувати пенсійні питання за допомогою дистанційних засобів. Зокрема, нагадала номери телефонів гарячих ліній пенсійної служби, ознайомила зі зручними й корисними послугами вебпорталу Пенсійного фонду України, які дають можливість значно заощаджувати час завдяки відсутності потреби особистого відвідання сервісного центру.

Крім того повідомила про можливість подачі документів для призначення та перерахунку пенсії «в один дотик» за наявності електронного кваліфікованого ключа.

background Layer 1