Пропустити навігацію

Колектив Йорданешської дитячої дошкільної установи знайомили з е-послугами пенсійної служби

Glyboka jordaneshty 300x179 - Колектив Йорданешської дитячої дошкільної установи знайомили з е-послугами пенсійної службиНачальник Глибоцького відділу обслуговування громадян Іван Крецу зустрівся з колективом дитячої дошкільної установи села Йорданешти.

Під час заходу фахівець повідомив присутнім, що відтепер майбутні пенсіонери  мають можливість подавати документи для призначення та перерахунку пенсії онлайн, користуючись послугою – пенсія «в один дотик». Зауважив, що для цього необхідно зареєструватись на вебпорталі Пенсійного фонду, авторизуватись в Особистому кабінеті за допомогою кваліфікованого електронного підпису (підходять електронні ключі всіх акредитованих центрів сертифікації ключів), заповнити заяву та завантажити скановані копії документів. З переліком необхідних для призначення пенсії документів також можна ознайомитись на вебпорталі.

 Нагадав тим, хто невдовзі планує реалізувати своє право на пенсійне забезпечення, про можливість завчасного звернення до сервісного центру для проведення правової оцінки. Це дозволить вчасно виявити та усунути недоліки в документах, зібрати всі необхідні дані до виникнення права на пенсію.

background Layer 1