Пропустити навігацію

Жителів Кельменеччини та Хотинщини проконсультували в режимі відеозв’язку

Hotyn skajp 1 300x231 - Жителів Кельменеччини та Хотинщини проконсультували в режимі відеозв’язкуЗаступник начальника Хотинського відділу обслуговування громадян Альона Печерова  провела  відеоприйом жителів села Ярівка.Kelmentsi skajp 2 225x300 - Жителів Кельменеччини та Хотинщини проконсультували в режимі відеозв’язку

Надала роз’яснення щодо порядку призначення пенсії за віком, по інвалідності та за вислугу років. Відповіла на індивідуальні запитання щодо складових пенсійних виплат. Акцентувала увагу на залежності розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу та величини заробітної плати, з якої сплачені внески.

В.о.начальника Кельменецького відділу обслуговування громадян Тетяна Громик провела прийом громадян села Подвір’ївка в режимі відеозв’язку.

Сільські жителі звернулися з питань пенсійного законодавства: щодо порядку перерахунку пенсії, продовження виплати пенсії у зв’язку з інвалідністю, щодо зарахування стажу, набутого за межами України,  тощо.

Представники пенсійної служби Хотинського та Кельменецького районів під час відео прийомів нагадали краянам про зручні способи отримання інформації завдяки використанню дистанційних послуг, які надає Пенсійний фонд. Зокрема нагадали перелік послуг, який можна отримати зареєструвавшись на вебпорталі, та пояснили порядок реєстрації на цьому електронному сервісі.

background Layer 1