Пропустити навігацію

З працівниками бюро правової допомоги обговорили шляхи подальшої співпраці

storozhynets den prava 300x166 - З працівниками бюро правової допомоги обговорили шляхи подальшої співпраціЗаступник начальника Сторожинецького відділу обслуговування громадян Андрій Дєєв з метою обговорення питань організації співпраці, визначених Меморандумом про співпрацю в рамках відзначення Всеукраїнського тижня права,  провів робочу зустріч з працівниками Сторожинецького бюро правової допомоги.

Учасники заходу обговорили  питання організації інформаційних заходів на довгострокову перспективу,  обміну інформацією про діяльність, пов’язаних з цілями і завданнями Меморандуму. Також, проведення спільних  семінарів, круглих столів, зустрічей, інших заходів, досліджень та консультацій, за напрямками, що становлять взаємний інтерес.

Представник пенсійної служби довів інформацію щодо нововведень в пенсійному відомстві, надання електронних послуг Пенсійного фонду України. Пояснив працівникам бюро, як користуватись електронними сервісами пенсійної служби. Розповів про нові форми та методи обслуговування за допомогою веб-технологій.  

 Андрій Дєєв також звернув увагу громадян на можливість подання заяви про призначення пенсії через вебпортал Пенсійного фонду України  та надання послуги із автоматичного розрахунку прогнозованого розміру пенсій «Пенсійний калькулятор», який надає можливість введення даних для розрахунку прогнозованого розміру пенсії за віком та загального стажу.

 

background Layer 1