Пропустити навігацію

Працівникам центру первинної медико-санітарної допомоги – про пенсійне законодавство

storozhynets tsentr 300x169 - Працівникам центру первинної медико-санітарної допомоги – про пенсійне законодавствоЗаступник начальника Сторожинецького відділу обслуговування громадян Андрій Дєєв провів зустріч із трудовим колективом Комунального некомерційного підприємства «Сторожинецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Від представника  пенсійної служби працівники установи загальної медичної практики отримали інформацію щодо пенсійного віку, вимоги до страхового стажу та переліку необхідних документів для призначення пенсії, розрахунку страхового стажу, основних особливостей користування сервісом призначення пенсії в «один дотик». В рамках заходу представник Фонду надав консультації щодо переліку документів необхідних для оформлення пенсії, а також про реформування пенсійної системи, також важливості легального працевлаштування для отримання у майбутньому пенсійних виплат.

Андрій Дєєв акцентував увагу осіб з числа майбутніх  пенсіонерів на послузі  автоматичного розрахунку прогнозованого розміру пенсій «Пенсійний калькулятор», яка надає можливість введення даних для розрахунку прогнозованого розміру пенсії за віком та загального стаж. 

background Layer 1