Пропустити навігацію

У День Святого Миколая вихованці Карапчівської спецшколи-інтернату отримали приємні подарунки

3 1 - У День Святого Миколая вихованці  Карапчівської спецшколи-інтернату отримали приємні подарункиДля працівників Глибоцького відділу обслуговування громадян вже стало доброю традицією влаштовувати у День Святого Миколая для діток, позбавлених батьківської опіки, приємне свято з веселощами і подарунками. Щоб у цей казковий час кожна дитина змогла відчути радість здійснення бажань, дорослі стараються огорнути малечу особливим теплом і турботою.

Зі святковими дарунками до вихованців Карапчівської спецшколи-інтернату завітав  начальник Глибоцького відділу обслуговування громадян Іван Крецу. Передавши діткам солодощі від Святого Миколая, посадовець привітав їх та їхніх наставників зі святом, побажав успіхів у навчанні, мирного неба і Божого благословення.

Вихованці підготували до свята гарну новорічну виставу, потішивши дорослих своїми акторськими талантами. Веселі іскорки в дитячих очах, їхні щирі посмішки та безмежна радість стали свідченням щирої вдячності за увагу і добро, за казку, яку для них влаштували дорослі у цей святковий день.

2 1 - У День Святого Миколая вихованці  Карапчівської спецшколи-інтернату отримали приємні подарунки 1 1 - У День Святого Миколая вихованці  Карапчівської спецшколи-інтернату отримали приємні подарунки

background Layer 1