Пропустити навігацію

Жителі Юрковецької об’єднаної територіальної громади отримали кваліфіковані роз’яснення з пенсійних питань

555555 - Жителі Юрковецької об’єднаної територіальної громади отримали кваліфіковані роз’яснення з пенсійних питаньЗаступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Василь Мельник провів консультації у режимі відеозв’язку для мешканців с. Юрківці, Заставнівського району.

Представник пенсійної служби надав роз’яснення щодо призначення пенсій різних видів. Назвав складові, які впливають на обчислення розміру пенсійних виплат, пояснив порядок їх розрахунку. Наголосив на важливості страхового стажу для майбутньої пенсії та зауважив, що про його набуття необхідно дбати заздалегідь. Василь mel - Жителі Юрковецької об’єднаної територіальної громади отримали кваліфіковані роз’яснення з пенсійних питаньМельник зазначив, що стаж зараховується винятково за умови офіційного працевлаштування й обов’язкової щомісячної сплати внесків у розмірі, не меншому за встановлений законом мінімальний. Поінформував про переваги одержання пенсійних виплат через банківські установи.

За необхідності отримання додаткової інформації порадив громадянам звертатись до спеціалістів пенсійної служби за телефоном гарячої лінії і через відеозв’язок, а також користуватись послугами вебпорталу Пенсійного фонду.

background Layer 1