Пропустити навігацію

Педагогів Чудейського навчального закладу закликали користуватись електронними послугами вебпорталу

Dyeyev 300x225 - Педагогів Чудейського навчального закладу закликали користуватись електронними послугами вебпорталуЗ метою популяризації вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду та ознайомлення працівників різних галузей діяльності з сучасними способами отримання інформації та послуг з соціального і пенсійного забезпечення заступник начальника Сторожинецького відділу обслуговування громадян Андрій Дєєв зустрівся з педагогічним колективом  Чудейського навчально-виховного комплексу.

Представник пенсійної служби поінформував освітян про засади пенсійного забезпечення, розповів про порядок призначення пенсій різних видів та назвав головні фактори, які справляють вплив на обчислення їх розміру. Відзначив важливість набуття страхового стажу, вимоги до тривалості якого для реалізації права на пенсійне забезпечення зросли й продовжують щороку на рік зростати, та порекомендував завчасно дбати про пенсійне майбутнє.

Андрій Дєєв ознайомив колектив навчального закладу з переліком та перевагами електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду, за допомогою яких можна відстежувати суми нарахованих заробітків, сплачених внесків та зарахування страхового стажу. Повідомив про нову модель звернення за пенсією в електронному форматі та про багато інших корисних послуг цього зручного сервісу, який завдяки відсутності потреби особистого відвідання сервісного центру дає змогу значно заощадити час. Закликав педагогів активно використовувати можливості вебпорталу й популяризувати його серед населення, оскільки сучасні технології значно спрощують процеси отримання інформації й послуг, та роздав інформаційні буклети з роз’ясненнями найважливіших питань пенсійного забезпечення.

background Layer 1