Пропустити навігацію

Пенсійниця закликала представників місцевого самоврядування до активної співпраці з детінізації зайнятості та наповнення бюджету Фонду

d17 20200114 0001 2 300x225 - Пенсійниця закликала  представників місцевого самоврядування до активної співпраці з детінізації зайнятості та наповнення бюджету ФондуВ. о. керівника Сторожинецького сервісного центру – начальниця  відділу з питань перерахунків пенсій №8 управління застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Лариса Костюк взяла участь в роботі семінару, який відбувся у районній філії Чернівецького обласного  центру зайнятості за участі голів місцевих рад.

Представниця пенсійної служби поінформувала учасників заходу про результати аналізу показників звітності страхувальників, які впливають на стан надходження єдиного внеску, в тому числі платежів до бюджетів соціальних фондів. d17 20200114 0001 1 300x225 - Пенсійниця закликала  представників місцевого самоврядування до активної співпраці з детінізації зайнятості та наповнення бюджету ФондуАкцентувала увагу на необхідності вжиття місцевими радами відповідних заходів впливу на суб’єктів діяльності, які мають заборгованість зі сплати обов’язкових платежів, з метою спонукання їх до погашення боргів.

Під  час обговорення питання легалізації зайнятості населення району Лариса Костюк  висловила сподівання, що робота органів місцевого самоврядування, зокрема, їх виконавчих органів, сприятиме процесам детінізації зайнятості та заробітної плати, своєчасному надходженню ЄСВ, погашенню заборгованостей з єдиного соціального внеску.

Принагідно представниця Пенсійного фонду ознайомила присутніх з перевагами широкого спектру електронних послуг вебпорталу та закликала до активного їх використання і популяризації серед населення.

background Layer 1