Пропустити навігацію

Пенсійниці Новодністровська закликають представників державних установ до активного використання й популяризації електронних послуг вебпорталу

Novodnistr M rada1 300x225 - Пенсійниці Новодністровська закликають представників державних установ до активного використання й популяризації електронних послуг вебпорталуВ рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з представниками різних галузей діяльності, органів влади та місцевого самоврядування, а також обговорення шляхів взаємодії у справі легалізації зайнятості населення району фахівчині Новодністровського сервісного центру Ірина Зла та Юлія Підлісна зустрілися з колективами відділу з надзвичайних ситуацій та кадрової служби міської ради.

Пенсійниці поінформували працівників державної установи про засади й нововведення пенсійного законодавства, роз’яснили актуальні питання Novodn 3 300x225 - Пенсійниці Новодністровська закликають представників державних установ до активного використання й популяризації електронних послуг вебпорталупенсійного забезпечення, умови призначення та порядок нарахування пенсій різних видів. Наголосили на необхідності роз’яснення громадянам важливості набуття страхового стажу, зарахування якого відбувається винятково за умови офіційного працевлаштування і своєчасної сплати страхових внесків. Зазначили, що тільки розуміння людьми негативних наслідків тіньової зайнятості спроможне зупинити поширення цієї серйозної проблеми й викорінити її зі сфери трудових відносин, закликали працівників міськради до активної співпраці в інформаційно-роз’яснювальній роботі серед населення району.

Провідна спеціалістка інформаційних систем Юлія Підлісна детально поінформувала працівників міської ради про електронні послуги вебпорталу Фонду, про зручні можливості отримання у режимі онлайн інформації та послуг з пенсійного забезпечення. Повідомивши про постійне розширення спектру електронних сервісів, закликала до активного використання й популяризації електронних сервісів пенсійної служби серед населення.

background Layer 1