Пропустити навігацію

Ветерани Хотинщини отримали корисну інформацію з пенсійного забезпечення та ознайомилися з послугами вебпорталу

Pecherova veter 300x169 - Ветерани Хотинщини отримали корисну інформацію з пенсійного забезпечення та ознайомилися з послугами вебпорталуЗаступниця начальника Хотинського відділу обслуговування громадян Альона Печерова  надала роз’яснення питань пенсійного забезпечення представникам районної ветеранської організації та ознайомила їх зі зручними можливостями отримання інформації та послуг в електронному форматі.

Фахівчиня пенсійної служби поінформувала ветеранів про засади пенсійного забезпечення, порядок призначення пенсій ветеранам війни і праці, надала фахові відповіді на численні запитання щодо складових, які справляють вплив на формування розмірів пенсійних виплат.

Альона Печерова детально ознайомила пенсіонерів з сучасними послугами пенсійної служби, завдяки яким можна вирішити багато питань пенсійного забезпечення не відвідуючи сервісного центру. Зокрема, розповіла про зручну можливість переглядати персональну інформацію з пенсійної справи, отримувати правомірні документи з підтвердженням QR-кодом, не виходячи з дому, бути в курсі всіх нарахувань і перерахунків завдяки СМС-інформуванню та за допомогою пенсійного посвідчення нового формату отримувати пенсійні виплати і здійснювати розрахунки. Повідомила також про новий спосіб звернення за призначенням/перерахунком пенсії у режимі онлайн, яким можуть скористатися власники електронного цифрового підпису, та зазначила, що звичний спосіб подання заяв і документів через особисте відвідання сервісного центру продовжує діяти. Продемонструвавши на практиці способи реєстрації й пошуку потрібної інформації на вебпорталі, Альона Печерова роздала ветеранам інформаційні  буклети на пенсійну тематику й порадила у випадку виникнення складнощів звертатися до спеціалістів Фонду за телефоном гарячої лінії та через відеозв’язок. Закликала активно користуватися сучасними послугами пенсійної служби для  спрощення процесу вирішення тих чи інших питань пенсійного забезпечення.

 

background Layer 1