Пропустити навігацію

Відбувся виїзний прийом в Мамаївській об’єднаній територіальній громаді

kryvulya mamayivtsi.jpg1 .jpg1 .jpg1  300x292 - Відбувся виїзний прийом в Мамаївській об’єднаній територіальній громадіВ рамках виїзного прийому заступниця начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Ольга Кривуля провела зустріч з трудовим колективом приватного сільського господарського підприємства «Мамаївське».

Під час зустрічі розповіла про основні пріоритети діяльності органу Пенсійного фонду України області в напрямку наближення послуг до жителів краю. Окреслила основні переваги дистанційних можливостей отримання інформації, зокрема за допомогою відеозв’язку, мережі Viber, вебпорталу Пенсійного фонду України та смс-інформування. Ольга Кривуля розповіла про важливість страхового стажу через призму легалізації зайнятості, зазначила які саме періоди враховуються при його обчисленні, представила механізм розрахунку пенсії та її перерахунку в подальшому. Присутнім було роздано відповідні інформаційні буклети.

Крім цього, проведено прийом жителів Мамаївської ОТГ.kryvulya mamayivtsi 300x241 - Відбувся виїзний прийом в Мамаївській об’єднаній територіальній громаді

Задля отримання консультації на прийом звернулись чимало людей, що прагнули отримати відповіді на різнопланові питання у сфері пенсійного забезпечення, а це свідчить про важливість нашого завдання – донесення інформації про роботу органів Пенсійного фонду України, проведення виїзних прийомів з метою роз’яснення пенсійного законодавства тощо.

Представниця пенсійної служби надала відповідні на всі запитання,  зокрема, більшість з них належала до типових, – про збільшення розміру пенсії, про перевірку правильності її нарахування, правильності обчислення страхового стажу, можливості проведення правової експертизи документів та звернення до органу Пенсійного фонду України для  попереднього розрахунку страхового стажу тощо.

 

background Layer 1